Pedagogický workshop v DOXu



Ve středu 16. 10. máte možnost zúčastnit se pedagogického workshopu s tématem „domova“, který se koná v souvislosti velkou podzimní výstavou Kde domov můj? v Centru současného umění DOX v Praze.

Výstavní projekt představuje díla českých a zahraničních umělců, kteří se ve svých pracích daným tématem zabývají. Program pedagogického workshopu se z širokého množství pohledů na klíčové téma vydává cestou pátrání po osobních a intimních vazbách, které si vytváříme vzhledem k našemu vlastnímu domovu. Jaké charakteristiky má místo, které označujeme slovem „domov“? Jak lze tyto atributy výtvarně ztvárnit? A může být škola prostředím, které tyto vlastnosti obsahuje?

Pedagogický workshop nabízí komplexní dopolední program obsahující komentovanou prohlídku výstavy Kde domov můj?, příklady inspirativních vzdělávacích projektů zabývajících se tématem „domova“ a výtvarný workshop.

Podrobnosti a informace k registraci najdete ZDE.

 
DOPORUČENÉ ČLÁNKY


Líbil se vám náš článek nebo k němu máte co říct? Ohodnoťte ho a okomentujte. Budeme rádi za vaše postřehy a zkušenosti. Můžete ho i sdílet na svém facebooku.

Přihašte se přes facebook, twitter nebo Zaregistrujte se
0 0 votes
Article Rating
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments


Pro komentování se přihlaste



Vyberte si,
jaké téma Vás nejvíce zajímá
a dejte se do čtení.

Články pak můžete dále filtrovat. Například dle
věku dítěte a jejich hodnocení.

Staňte se členem naší komunity.

Nechte si posílat ty nejzajímavější články ze světa vzdělávání
a odebírejte náš Facebook.

Buďte naší součástí.